tharde-teuge1S.V. ’t Harde heeft met duidelijke cijfers verloren van een sterk en efficiënt Teuge. De eerste helft heeft weinig kansen opgeleverd voor de Hardenezen. Er werd 2 keer gevaarlijk op doel van Teuge geschoten, daarbij werd 2 keer de deklat geraakt door respectievelijk Bram van der Worp en Melvin Boender.

Sp Teuge daarentegen wist veel gevaar te stichten voor het doel van Davey Visch. Er werd maar liefst 4 keer voor rust gescoord door Teuge. Joey de Kroon (2x), Ruben Wientjes en Berend Pas wisten het doelnet van S.V. ’t Harde te raken. Daarmee was de wedstrijd eigenlijk met rust al gespeeld.

Na rust zocht de thuisclub veelvuldig de aanval. Na een goede voorzet van Bram van Worp kopt Henk Elskamp de 1-4 in de touwen. Helaas voor alles wat S.V. ’t Harde lief heeft bleek de aanvalsdrift niet voldoende. Na een rode kaart voor Jordy Huenestein wist Teuge uit te lopen naar een 1-6 overwinning. Beide doelpunten kwamen op naam van Kevin Jansen. Na ruim 90 minuten voetbal floot de goed leidende scheidsrechter Van der Elst voor het eindsignaal.
De groen-witten verloren terecht van een goed spelend Teuge.
Een niet zo prettig debuut voor de nieuwe trainer Jan Jaap Kooistra, maar volgende week kan er revanche genomen worden in de uitwedstrijd tegen RDC uit Deventer.