svtharde’t HARDE – Door een 3-1 uitnederlaag bij het 2e elftal van VVOG uit Harderwijk is S.V. ’t Harde uitgeschakeld in het bekertoernooi. De ploeg van trainer Marco Wilmink pakte vier punten uit drie duels en weet in ieder geval Hoevelaken met vijf punten boven zich.
VVOG startte sterk aan het duel. Spits van de Vlag kreeg prima mogelijkheden om de score te openen, maar hij faalde in de afwerking. In de 11e minuut pakte VVOG 2 alsnog de leiding door een doelpunt van Boutachkourt. Hij verschalkte Glenn Kroes vanaf de linkerkant met een bekeken schot in de korte hoek.

’t Harde kon hier weinig tegenover stellen en dankte keeper Kroes voor het voorkomen van een grotere achterstand. De keeper redde prima in een 1-op-1 situatie met Boutachkourt.

Vlak voor rust kon ’t Harde eindelijk iets terug doen. Wesley Huenestein speelde zich prima vrij op het middenveld en bediende met een mooie steekpass Michael Jeensma in de diepte, die vervolgens Kevin van Renselaar de gelijkmaker liet aantekenen, 1-1.

Na de rust ging het niveau van de wedstrijd steeds meer omlaag. ’t Harde had nog wel op voorsprong kunnen komen, maar Henk Elskamp miste oog in oog met keeper Bies. In de slotfase trok VVOG aan het langste eind. Vijf minuten voor tijd scoorde Severein van dichtbij de 2-1 en in de slotfase werd het 3-1 door Leebeek na een prima aanval over de rechterkant.
Voor ’t Harde eindigt met deze bekerwedstrijd de voorbereiding. Zaterdag 3 september start S.V. ’t Harde de competitie met een uitwedstrijd tegen v.v. Hattem.