svtharde’t HARDE – Na een vrij weekend gaat ’t Harde weer proberen om de goede lijn van de laatste weken door te trekken. Dat moet zaterdag gebeuren tegen Zwart-Wit ’63 uit Harderwijk. Evenals ’t Harde degradeerde Zwart-Wit vorig seizoen uit de tweede klasse. Beide ploegen presteren tot nu toe wisselvallig, met allebei ook hetzelfde puntenaantal van veertien. Allebei middenmoters die gezien hun ambities hoger op de ranglijst willen staan. Zwart-Wit won twee weken geleden met 5-1 van Hulshorst en kan wat betreft de ontmoeting met vertrouwen tegemoet zien.

Voor ’t Harde is dit niet anders, want de eerste twee wedstrijden van de tweede periode werden allebei gewonnen. Daarmee is hopelijk de weg naar boven ingeslagen. De resterende drie wedstrijden voor de winterstop zullen grotendeels bepalend zijn voor de rest van het seizoen; verder aanhaken bij de bovenste plekken en meedoen om de tweede periodetitel of blijven hangen in de middenmoot.

Vorig seizoen won ’t Harde op eigen veld met 3-1 van Zwart-Wit. Als het spel van de laatste twee wedstrijden wordt voortgezet dan moet zo’n goed resultaat weer mogelijk zijn. De wedstrijd op sportpark Schenk begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van den Beld.