Ook dit jaar hoopt de Supporters Vereniging weer een spetterende vlooienmarkt te organiseren. Deze zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag 17 mei op en rond het Sportpark Schenk. Het is dit jaar de 25e keer dat de markt wordt georganiseerd. Aan dit feestelijke jubileum zal natuurlijk een extra tintje worden gegeven.


hemelvaartsmarkt_tharde

 

Klik op ‘lees meer’ voor het gehele artikel.

 

Jong en oud weet de weg naar het sportpark altijd moeiteloos te vinden. En voor iedereen is er wel wat te vinden tussen alle handelswaar. Voor de kinderen zijn er diverse kermisattracties waar de kleinsten onder ons zich prima kunnen vermaken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Zo zijn er verschillende kramen waar u een lekker tussendoortje kunt halen. Ook onze schitterende kantine is de hele dag geopend, waar u even lekker kunt uitrusten onder het genot van een kopje koffie of een glaasje bier.

 Handelaren uit het hele land zullen op Hemelvaartsdag 2012 de weg naar het ’t Harde weer weten te vinden. Ruim 350 handelaren zullen op deze dag weer proberen hun waar aan de man te brengen. Reeds in de vroege uurtjes zullen de eerste koopjesjagers al weer over de markt struinen naar iets van hun gading. Ook dit jaar verwachten wij weer ruim 15000 bezoekers uit de wijde omgeving.  


Om al deze mensen tot dienst te zijn hebben wij diverse gratis parkeergelegenheden in de nabijheid van de markt. De route naar deze parkeerplaatsen staat duidelijk aangegeven en ter plekke zijn er verkeersregelaars aanwezig die u naar de juiste plek wijzen. Hopelijk wordt hier veel gebruik van gemaakt.

 

Het is voor de Supporters Vereniging onmogelijk om de markt te organiseren zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Wat zijn wij blij dat de SV ’t Harde zo’n grote vrijwilligersclub heeft. Van mensen die ’s ochtends helpen bij het naar de plaats brengen van de handelaren, tot de mensen die achter de bar staan en de mensen die na afloop weer helpen bij het opruimen van alles. Zonder deze vrijwilligers was het onmogelijk om de markt elk jaar weer te organiseren.

De organisatie van de markt is al weer in volle gang bezig en is sinds het begin in de handen van de heren van de Supportersvereniging “Groen-Wit”. De eerste voorbereidingen beginnen al in december en verlopen soepel. De markt zit nu al weer bijna vol. En alle benodigde vergunningen zijn ook al weer binnen. Meer informatie kunt u vinden op de website van S.V. ’t Harde of stuur een mailtje naar supportersvereniging@svtharde.nl.