PAASEIEREN VERVEN BIJ JEANNE D’ARC! Op woensdag 16 april is het weer tijd om te schilderen en/of te tekenen. U/jij bent van harte welkom vanaf 14.30 uur.
Aangezien het bijna Pasen is, gaan we deze middag paaseieren verven!
U/jij kunt komen tekenen, acrylverven en aquarelverven. Daarnaast zijn er mensen die u kunnen helpen bij het schilderen. Zo is Ewoud Gosker er voor de mandala’s en Willy Vinju en Han ten Berge er voor het acrylverven ­en aquarelverven.

Voor de onkosten wordt een kleine bijdrage van € 1,50 p.p. gevraagd. Dit is exclusief consumpties.
Het is een middag voor jong en oud! Van harte welkom in het wijkontmoetingscentrum (Hertog Willemweg 3).

VERGADERING DORPSCOMITÉ! Op woensdag 16 april vergadert het dorpscomité in wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc. In tegenstelling tot de informatie in het programmaboekje is niet geheel een open vergadering! Van 19.00 – 19.30 uur is er een inloopmogelijkheid. Hardenezen kunnen gedurende dat half uur hun vragen, ideeën, opmerkingen ventileren, daarna gaat het dorpscomité vergaderen.

U bent van harte welkom van deze inloopmogelijkheid gebruik te maken! Het adres is Hertog Willemweg 3, ’t Harde!

KLUSCAFÉ en HANDWERKEN!
In de ontmoetingsruimte Jeanne d’Arc organiseert Pro ’t Harde om de week het ‘kluscafé’. Tijdens deze activiteit kunnen dorpsbewoners met hun apparaten langs komen bij de Jeanne d’Arc, waar technische en talentvolle dorpsbewoners je proberen te helpen bij het repareren van je keukenmachine, trui of apparaten. Daarnaast kunt u gezellig met u handwerk langskomen tijdens de openingstijden van het kluscafé, want “samen handwerken is leuker dan alleen”! Het kluscafé is in de ‘even’ weken van 9.30 – 11.30 uur. LET OP! De tijden zijn aangepast. Het begint om 9.30 uur in plaats van 9.00 uur, zoals vermeld in het programmaboekje. De eerst volgende keer is donderdag 17 april. Van harte welkom in Jeanne d’Arc (Hertog Willemweg 3, ’t Harde).

KOOR “DE VROLIJKE NOOT”! Het koor ‘de vrolijke noot’ is een seniorenkoor op ’t Harde, dat geleid wordt door Maria van den Ham. Het koor oefent van 14.00 uur – 15.00 uur, waar u bij mag komen luisteren. Van 14.45 uur tot 15.30 uur wordt samen gezongen met de bezoekers! U bent van harte welkom in Jeanne d’Arc (Hertog Willemweg 3, ’t Harde) om te komen luisteren en deel te nemen!