NIJKERK – Boni Webwinkel bezorgt vanaf maandag 2 september ook boodschappen in de regio’s Elburg, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo. De supermarktketen, met hoofdkantoor in Nijkerk, biedt zo meer klanten het gemak van online boodschappen doen. Daarbij kunnen ze kiezen uit bezorgen of afhalen.

‘De mogelijkheid van afhalen maakt onze webwinkel uniek’, verzekert eCommerce-manager Huub van der Horst. Wie voor 30 euro besteedt, kan de inkopen zelf ophalen in de supermarkten in Ermelo, ’t Harde, Hattem, Nunspeet en Wezep. Bestellingen die voor 12.00 uur worden gedaan, kunnen de volgende dag vanaf 9.00 uur worden afgehaald.
Laten bezorgen kan nu ook in die plaatsen en in Doornspijk, Elburg, Harderwijk, Heerde, Hierden, Hulshorst en Wapenveld. Daarvoor moet de klant online minstens 50 euro besteden. Boni hanteert een kleine vergoeding voor het inpakken, klaarzetten en brengen.

‘We hebben het gebruik van de webwinkel zo laagdrempelig mogelijk gemaakt’, zegt Van der Horst. Door de bezorgservice kan de supermarkt een grotere groep klanten bereiken en kennis laten maken met de Boni-formule.
Het biedt de bestaande Boni-klanten bovendien extra gemak, omdat die eenvoudig online kan kiezen uit het volledige supermarktassortiment. Van der Horst: ‘Echt een aanvulling op onze supermarkten in deze regio.’
Het assortiment is zoals de klant dat gewend is: met een ruime keuze in kruidenierswaren, diepvries en vers. Zowel A-merken als eigen merken. De versproducten worden vanuit de eigen verscentrales in Nijkerk klaargezet, waardoor de houdbaarheid maximaal is.

Online worden dezelfde voordelige prijzen gehanteerd als in de filialen van Boni. ‘Met ons aantrekkelijke prijsniveau behoort Boni tot de goedkope supermarktformules van Nederland’, legt Van der Horst uit. Ook de wekelijkse folder met scherpe aanbiedingen is geldig in Boni Webwinkel.
De website van Boni biedt overigens meer dan alleen aanbiedingen en toegang tot de webwinkel, waar klanten hun (herhaal)bestellingen kunnen plaatsen. De gebak-, vlees en fotoservice is hier ook te vinden.
Daarnaast is de site een bron van inspiratie, met tal van recepten en maaltijdsuggesties. Van der Horst: ‘Wij merken dat veel klanten gemak zoeken in een doorgaans druk bestaan. De focus ligt tegenwoordig op kwaliteit en service in combinatie met een laag prijsniveau. Precies waar Boni thuis in is.’