Bedrijfsbezoek mei: Bakkerij Grootkarzijn

Bedrijfsbezoek mei: Bakkerij Grootkarzijn

Woensdag 1 juli a.s. zal Business Club ’t Harde met haar leden en relaties een bezoek brengen aan de A. Vogeltuinen. Na het bedrijfsbezoek aan Bakkerij Grootkarzijn wederom een activiteit buiten het thuishonk. ‘We moesten helaas afwijken van de oorspronkelijke planning, want Reinder Nummerdor zou komen spreken’ zegt voorzitter Marcel van ’t Hul. ‘Door een aangepast trainingsschema wegens Reinder zijn blessure heeft hij moeten afzeggen en zijn we een alternatief gaan zoeken’.
Het bezoek aan de A. Vogeltuinen lijkt vooraf al een schot in de roos. ‘We kregen al snel veel enthousiaste reacties’ zegt nieuw bestuurslid Johan van Putten. Hij zal Business Club ’t Harde helpen met de groei die zij doormaakt. ‘Inmiddels hebben we ruim 50 leden en zijn er nog steeds veel geinteresseerden die binnenkort zouden kunnen aansluiten’ aldus het nieuwe bestuurslid.
Na de rondleiding bij de A. Vogeltuinen zal er worden afgesloten met een borrel bij Restaurant Amuse in ’t Harde.
Met op het programma een september-bijeenkomst in samenwerking met de Rabobank, een spreker in oktober en kennis-sessies in november belooft het nog een interessant jaar te worden voor de leden van Business Club ‘t Harde.
Wilt u vrijblijvend de bijeenkomst van Business Club ’t Harde bijwonen? Er kan contact worden opgenomen via info@businessclubtharde.nl of telefonisch met penningmeester Patrick Visch op 06-12448821. Een ieder is woensdag 1 juli welkom vanaf 19.00 uur bij de A. Vogeltuinen aan Eperweg 3 in ’t Harde.