WilfredOp 2 december organiseert Business Club ’t Harde de laatste bijeenkomst van dit jaar op een heel bijzondere locatie: De Rijsgaardhoeve. In januari 2016 opent deze wellnessboerderij, die onder meer dienst doet als sfeervolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten en bed & breakfast haar deuren. “We vinden het heel bijzonder dat we als business Club al voor de officiële opening een kijkje in de keuken mogen nemen”, zegt een enthousiaste Ellen Grootkarzijn.

Naast de rondleiding in de Rijsgaardhoeve zal tijdens deze avond ook een gedeelte worden verzorgd door Wilfred Westerhuis van T&E Inmaxxa. Hij is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in beleggen en zal de ondernemers alle fijne kneepjes van het beleggen bijbrengen. Dit onder het motto: “Succesvol beleggen is weggelegd voor iedereen, maar… de belegger is zelf zijn grootste vijand”.
Ook tijdens deze avond is er natuurlijk weer voldoende gelegenheid voor ondernemers uit de regio om elkaar te ontmoeten. “We hebben een heel mooi jaar achter de rug, waarin we meer dan 30 nieuwe leden hebben mogen begroeten”, blikt bestuurslid Patrick Visch alvast tevreden terug. “Ook tijdens deze laatste bijeenkomst van het jaar bieden we de ondernemers uit de regio graag weer de gelegenheid om wat op te steken en hun netwerk in de regio te versterken”.

De avond start op 2 december om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar bij De Rijsgaardhoeve, Oostendorperstraatweg 22B, Elburg. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden of meer informatie over Business Club ‘t Harde? Neem dan contact op met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl