Na een geweldig bedrijfsbezoek in de maand maart zal ook de volgende bijeenkomst van Business Club ’t Harde plaatsvinden bij één van de leden.“Op woensdag 18 mei zijn we te gast bij Autobedrijf Wijnne op de Hoge Enk. Hier zullen we alles te weten komen over dit dynamische bedrijf”, aldus bestuurslid Marcel van ‘t Hul“.

Autobedrijf Wijnne is in 1982 opgericht door Gerrit-Jan Wijnne en is uitgegroeid tot een schitterend familiebedrijf. Het autobedrijf is uitgegroeid tot een full-service bedrijf met een vaste en trouwe klantenkring in de wijde omgeving. Mede-eigenaar Hennie Wijnne zal ons meenemen in de wereld van de autohandel, APK en schadeherstel.

Businessclub ’t Harde weet ondernemers uit de hele regio te binden. “Sinds de vorige bijeenkomst in maart hebben zich weer nieuwe leden gemeld, daar zijn we natuurlijk erg blij mee”, aldus bestuurslid Johan van Putten. “Ondernemers die vrijblijvend een keer kennis willen maken zijn de 18e ook weer van harte welkom”.

Na de rondleiding door het bedrijf is er voldoende tijd om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De avond begint om 20:00 uur bij Autobedrijf Wijnne, Oude Harderwijkerweg 73, 8085 PG Doornspijk (Hoge Enk)

U bent als ondernemer uit de regio meer dan welkom om deze avond bij te wonen. Om aan te melden of voor meer informatie over Business Club ’t Harde kunt u contact op nemen met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl