’t HARDE – Tijdens het succesvolle jubileumconcert van het Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o. zijn er opnames gemaakt om een live cd uit te brengen van dit concert. Na veel inspanning van HOVO records uit Elburg is het volgens outsiders een prachtige cd geworden. Iedereen die het concert bezocht heeft weet dat er die avond op een behoorlijk niveau is gepresenteerd en daarmee is de kwaliteit van de cd dan ook goed te noemen.

De cd, die de titel draagt “ O wat een dag”, wordt in de eerste week van september uitgebracht en kost slechts tien euro . De cd is verkrijgbaar bij boekhandel Marsman op ’t Harde en de Evangelische boekwinkel “De medeklinker” in Oldebroek. Ook is de cd te bestellen bij de leden van het mannenkoor. Het mannenkoor begint het nieuwe seizoen op donderdag 5 september met een optreden bij het verzorgingstehuis Mariposa ’t Harde, waarna op donderdag 12 september de repetities worden hervat.

Deze eerste repetitie is een open avond, waar belangstellenden kunnen komen luisteren en meezingen om eens te zien of de mannenzang iets voor hen is. Meteen al vier weken later gaat het mannenkoor samen met het Interkerkelijk gemengd koor uit ’t Harde een benefietconcert geven voor hospice De regenboog . Het koor is zich ook al aan het voorbereiden voor het kerstconcert dat vanwege het jubileumjaar een bijzonder tintje krijgt.