Op 19 november houdt stichting J.A.G. Events voor de derde keer een benefietconcert ter bate van de KWF Kanker bestrijding, het belooft weer een groot festijn te worden. In tegendeel tot voorgaande jaren wordt het benefietconcert in de sportzaal van het MFC Aperloo gehouden, dit om dat er 2 bands op zullen treden, en omdat er dan een veiligere sfeer gecreëerd kan worden.

De kaartverkoop is los vanaf 7 november en loopt vooralsnog goed. de altijd gezellige avond begint om 20.00 uur de zaal zal echter los wezen vanaf 19.30. de ingang is via de zijkant van het pand aan de kant van de Zoom bij de tent. de organisatie heeft al tal van tegenslagen te verwerken gehad, zo heeft het Ijsselduo laten weten niet te kunnen komen. Hiervoor zijn Daniël Kampman en Danny Heden als vervangers gevonden, zij staan niet op de posters omdat dit helaas niet meer haalbaar was. Ook zullen er dit jaar Leerlingen van Havo 5 uit Krimpen aan de Lek komen kijken op ons benefiet concert voor een school opdracht. Zij zullen kijken hoe dit alles geregeld wordt en ook hoe de mensen het beleven. Kortom een avond vol gezelligheid.
Het wordt een volle avond zonder pauzes met optredens van The Eveningstars (Bekend van de hit ”onze poes en buurmans kater) Franciska en Suzanne, Gerben Visch, Gin Gedonder (normaal Coverband),Nathanaël Bos (De Zingende Stucadoor) Daniël Kampman, Danny Heden De Piratentoppers (Harm Wolters, Patrick, Martin Dams), Peggy Mays (Bekend van sterren.nl sterren academy). De presentatie word gedaan door Bart van Dijk.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor €10,00 in de voorverkoop en €12,50 aan de kassa bij het MFC Aperloo. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de voorverkoop adressen: Primera Elburg, Café – Cafetaria Wolf Doornspijk, k. Pool boekhandel/top 1 toys Oldebroek, Copydruk ’t Harde, J.A.G. Events Lomodisweg 3 ’t Harde. Zandsteenstraat 83 ’t Harde, Glashandel Wolf Nunspeet, MFC Aperloo ook zijn te bestellen via info@jagevents.nl, de voorverkoop stopt op zaterdag middag 17.00 uur iedereen is uitgenodigd op 19 november 2011 in MFC Aperloo stadsweg 27 ’t Harde.