Beste bezoeker van `tHarde.com,

als beheerder van deze site ben ik opzoek naar feedback over `tHarde.com, ik wil de site namelijk wat interessanter maken voor de gemiddelde bezoeker. Ook wil ik graag meer bezoekers aantrekken, makkelijk is dit alleszins, veelal omdat het een site is over een niet al te breed onderwerp. Het idee is een site over alles wat op en om `t Harde gebeurd te maken, dus met nieuws, foto’s, gebeurtenissen etc. Zelf kan ik natuurlijk niet overal bij aanwezig zijn dus blijft het hier soms een beetje stil.

Om een goede kijk te geven in de bezoekers van deze site heb ik de laatste weken met Google Analytics geëxperimenteerd, dit is een programma waarmee ik kan zien wat bezoekers op deze site bekijken en hoe ze op deze site terecht komen etc. Hieruit blijkt dat na een nieuwspost, van bijvoorbeeld foto’s of filmpjes van een gebeurtenis in `t Harde, het bezoekersaantal wel verviervoudigt, in de dagen erna zwakt dit natuurlijk weer af totdat het op het oude niveau weer terecht komt (zie grafiek hieronder). Mensen komen hier dus nu vooral voor de foto’s en filmpjes, maar het is niet zo dat het mogelijks is dagelijks of zelfs wekelijks een dergelijk nieuwsbericht te plaatsen.

Ook heb ik gezorgd dat deze site makkelijker vindbaar is met Google en andere zoekmachines, de site komt nu hoger in de lijst te staan wanneer men zoekt naar `t Harde gerelateerde onderwerpen.

Voor volgend voetbalseizoen ga ik wel meer doen met het 6e elftal van SV `t Harde. De leiders hebben mij enkele weken terug gevraagd of ik dit wilde doen. Er gaat een submenu komen met daarin actuele informatie over het 6e, als je bent ingelogd en je bent lid van ‘het 6e’ zul je nog meer informatie kunnen zien zoals telefoonnummers en wie er aan de beurt is wassen.

Helaas spreekt deze toevoeging aan de site maar een klein aantal mensen aan (het 6e), nu is mijn vraag; wat zou u vaker naar deze site brengen? Naast deze vraag heb ik nog een klein aantal vragen, hiervoor heb ik een kleine enquête opgesteld, deze is in te vullen voor zowel gasten als geregistreerde gebruikers. Ik zou het waarderen als u deze in zou willen vullen zodat ik deze site kan verbeteren en interessanter kan maken in de toekomst.

De enquete is bereikbaar in het Menu aan de linkerkant, of via deze link hier:

https://tharde.com/enquete

Niels