’t HARDE/OLDEBROEK – Het 35e kerstconcert van het Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o. werd mede door een overweldigende opkomst een groot succes en een mooie afsluiting van het 50e jubileumjaar. De Goede Herderkerk in Oldebroek die een half uur voor de aanvang van het concert openging ,was na 15 minuten vol. De kosteres vond het op een gegeven moment niet verantwoord om meer mensen in de overvolle kerk toe te laten en men moest de deuren sluiten. Hierdoor konden de later aangekomen bezoekers het concert niet meer bijwonen.

Het bestuur van het mannenkoor betreurt deze gang van zaken zeer. Hoewel het deze grote belangstelling misschien wel gehoopt had, had het dit niet verwacht. Daarom bieden het bestuur en de leden van het mannenkoor hierbij een welgemeend excuus aan aan al die mensen die het concert niet konden bijwonen en spreken de hoop uit dat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. In ieder geval zal, als een concert gratis aangeboden wordt, naar een grotere ruimte gezocht moeten worden.

Maar hoe het bestuur dit verschijnsel van een overvolle kerk gaat oplossen , is nog niet duidelijk. Er wordt hard over een oplossing nagedacht, zodat dit in de toekomst niet weer zal gebeuren.