Ook dit jaar is er weer een familiedag op sportpark Schenk georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement staat dit jaar in het kader van nog een actie; schijt je rijk. Het hoofdveld van de S.V. `t Harde is voor deze dag verdeeld in allemaal vakjes, elke vakje is verkocht door middel van loten. Een koe wordt vervolgens losgelaten op het hoofdveld en het vak die de koe het eerst bemest wint de hoofdprijs van 500 euro.

Bijna alle vakken zijn in de verkoop gegaan de afgelopen weken, behalve de middencirkel. Hier is namelijk een speciale actie omheen georganiseerd. De middencirkel bestaat uit ongeveer 60 loten, wat neerkomt op een waarde van 100 EUR. De middencirkel gaat worden verkocht middels een veiling. Er kan een bod worden uitgebracht tot donderdagavond 22:00. Dit kan gedaan worden op dit e-mailadres.

Natuurlijk is er op de familiedag nog veel meer te doen, zo is er een barbeque en een voetbaltoernooi georganiseerd voor de leden, en zijn er voor de jeugd verschillende activiteiten.

{plusone}