Zoals besproken afgelopen zaterdag na afloop van de wedstrijd hier het artikel over het feestje van het 6e. Elke week die 5 euro lappen was niet alleen om Peter de winter door te helpen, maar ook om Jaap een keer ladderzat te zien. Nou, daar heb ik graag wekelijks 5 euro voor over.

Impressie van het vorige feestje

Klik op “Lees meer” voor het gehele artikel…

Voor het feestje georganiseerd kan worden moeten we het natuurlijk eerst eens worden over een aantal punten.

Deze punten zijn;

– Locatie

– Datum

– Eventuele activiteit(en)

Het leek een groot deel van de personen die zaterdag aanwezig was een goed idee om de locatie wel ergens in ons prachtige dorp te laten zijn. Dit is makkelijk in verband met het vervoer, het lijkt me niet de bedoeling dat er een groot aantal mensen na afloop moeten rijden. Dit gaat namelijk ten koste van het aantal schaamteloze filmpjes die ik in de dagen na afloop van het feestje op deze site kan zetten. Als voorbeelden voor een locatie werden al genoemd; de kantine van de SV, café de Flesse of het huren van bijvoorbeeld de Springberg.

Voor de datum stelde Peter voor het ergens op een zaterdag in de winterstop te doen. Nu heb je ook nog een aantal feestdagen zoals kerst en nieuwjaar, wat allemaal in de weekenden valt. Ik stel voor om te kiezen uit de volgende data;

– Zaterdag 15 januari 2011

– Zaterdag 22 januari 2011

– Zaterdag 29 januari 2011

– Zaterdag 5 februari 2011

Als eventuele activiteit (indien veel mensen dit leuk lijkt) werden er ook al een aantal dingen genoemd. Lasergamen / Paintball, een casinoachtige activiteit met een poker / blackjack tafel etc. Natuurlijk onder het genot van / opgevolgd door een hapje en een drankje.

Alle locaties of activiteiten die ik hier heb genoemd zijn natuurlijk maar een voorbeeld. Ik wil iedereen dan ook vragen een aantal suggesties te doen en zijn voorkeur uit te spreken hierover. Ik zal deze reacties allemaal verzamelen en na enige tijd een Poll op de site zetten, zodat iedereen kan stemmen hierover.Overigens zijn vrouwen en vriendinnen ook uitgenodigd. Mocht je geen vrouw of vriendin hebben dan is dit ook geen probleem. Over enkele maanden is http://dating.tharde.com beschikbaar.

Begin hier met lezen als je de bovenstaande tekst te lang vindt en je de spanningsboog van een hondsdolle jack russell hebt.

Dus in het kort;

Reageer hierover, of stuur mij een mailtje waarin je de volgende voorkeuren vermeldt;

– Datum voor het feestje.

– Locatie feestje.

– Eventuele activiteit.

Mocht je nog iets anders kwijt willen of op of aanmerkingen hebt, dan dit ook graag in je bericht zetten! Mocht je moeite hebben met het fenomeen email dan kun je mij ook mailen via de contact knop die onder het menu “Website” zit rechtsboven op deze site.