concours_zwaluwenburg’t HARDE – De warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek en omstreken organiseert op zaterdag 27 augustus alweer de 71 ste Fokdag en Concours Zwaluwenburg. Op deze dag zijn onder meer de regionale fokdag met rij-, tuig- en Gelderse paarden en diverse rubrieken voor tuigpaarden, Friese paarden en hackney’s te zien. In deze rubrieken worden een aantal kampioenschappen verreden. De dag start met de keuringen van de fokdag om 8.30 uur. Het concours start om 11.00 uur met om ongeveer 14.00 uur de start van de kampioenschappen. Rond 17.00 uur zal het programma ten einde zijn.

Entree is 10,00 euro per persoon en kinderen tot 13 jaar zijn
De Warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek en omstreken organiseert op zaterdag 27 augustus 2016 de 71 ste editie van de fokdag met tuigpaardenconcours: Fokdag en Concours Zwaluwenburg. In tegenstelling tot voorgaande jaren is nu gekozen voor de laatste zaterdag van augustus.

Het landgoed Zwaluwenburg is gelegen tussen Oldebroek en Elburg. Op deze dag zijn onder meer de regionale fokdag met rij-, tuig- en Gelderse paarden en diverse rubrieken voor tuigpaarden, Friese paarden en hackney’s te zien. In deze rubrieken worden een aantal kampioenschappen verreden.

Uniek in Nederland is het Nationaal kampioenschap tuigpaarden voor de dresseerkar. Aan het eind van het programma wordt ook dit jaar de rubriek authentieke oogstwagens verreden. Een prachtig schouwspel dat veel waardering oogst bij het aanwezige publiek.

De dag start met de keuringen van de fokdag om 8.30 uur. Het concours start om 11.00 uur met om ongeveer 14.00 uur de start van de genoemde kampioenschappen. Rond 17.00 uur zal het programma ten einde zijn. Entree is 10,00 euro per persoon en kinderen tot 13 jaar krijgen gratis entree.