gezondste_fair_van_nederland’t HARDE – De Gezondste Fair van Nederland is een gezond en gezellig dagje uit voor het hele gezin! Op zaterdag 6 juli 2013, tussen 10.00 en 16.00 uur, staan de A.Vogel tuinen en het terrein van Zorgboerderij Westbroek (naast de tuinen), onderdeel van ’s Heeren Loo, in het teken van gezelligheid, activiteit en gezondheid. Op de Gezondste Fair van Nederland vindt u kramen met pure producten, gezonde lekkernijen en oude ambachten. Verder zijn er diverse demonstraties zoals mandenvlechten en schaapscheren en er zijn muzikale optredens.

Een enthousiaste gids verzorgt rondleidingen door de A.Vogel tuinen die in de lente en zomer prachtig in bloei staan. Maar u kunt de tuinen ook per huifkar bekijken en kinderen kunnen pony rijden. Daarnaast is er een proeverij van verschillende A.Vogel producten.

Kinderen hoeven zich deze dag geen moment te vervelen. Ze kunnen koe melken, grabbelen, springen op een springkussen, zich laten schminken en nog veel meer. En een wandeling door de A.Vogel tuinen is dankzij de nieuwe A.Vogel puzzelspeurtocht spannend, leuk en leerzaam. Het blotevoetenpad zorgt voor een leuke voelbelevenis.

Kortom, er is te veel om op te noemen. U moet het eigenlijk gewoon ervaren! U bent van harte welkom op Landgoed Zwaluwenburg, tussen ’t Harde en Elburg (adres: Eperweg 3-5, ’t Harde). De toegang voor de fair is gratis! Parkeren kost € 2,-.