’t HARDE/DOORNSPIJK – Voldoende huishoudens in ’t Harde en Doornspijk hebben ‘ja’ gezegd tegen glasvezel. Dankzij de vele aanmeldingen in ’t Harde en Doornspijk heeft Reggefiber besloten om iedere woning binnen het aansluitgebied te voorzien van een geheel kosteloze glasvezelaansluiting. Reggefiber streeft er naar in september te starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk in ’t Harde en Doornspijk

De hoeveelheid informatie die we met z’n allen verzenden en ontvangen groeit explosief. Daardoor komt het einde van de capaciteit van de bestaande netwerken in zicht. De capaciteit van glasvezel daarentegen is welhaast onbeperkt en de informatie reist met de snelheid van het licht. Daarom stappen steeds meer Nederlandse gemeenten over op glasvezel, waardoor inwoners in een keer klaar zijn voor de komende dertig jaar. Razendsnel internet en haarscherpe tv zijn nog maar het begin. Glasvezel opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden op het gebied van werken, leren, communiceren en ontspannen.

Binnenkort gaat Reggefiber beginnen met het aanleggen van dit razendsnelle en stabiele netwerk. Hierover ontvangen de bewoners tijdig bericht. Iedere woning binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een geheel kosteloze glasvezelaansluiting. Indien bewoners gebruik willen maken van glasvezeldiensten, maar nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, kunnen zij zich alsnog aanmelden. Als de graafploegen de wijk hebben verlaten en bewoners besluiten daarna pas een abonnement af te sluiten, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Het glasvezelservicepunt bij The Readshop Express Marsman in ’t Harde is tijdens de zomervakantie geopend op woensdag. Inwoners van ’t Harde en Doornspijk zijn hier welkom met hun vragen over glasvezel en voor een persoonlijk en onafhankelijk advies. Meer informatie over glasvezel, de abonnementen van de serviceproviders en de openingstijden van het glasvezelservicepunt staat op www.eindelijkglasvezel.nl/tharde-doornspijk.