Donderdag 5 september start het volleybalseizoen weer voor de leden van volleybalclub Havoc uit ’t Harde. Wij spelen recreatief gemengd (dames én heren). Gezelligheid staat bij ons voorop. De leeftijden variëren van begin twintig tot zelfs begin zestig.

Regelmatig doen wij aan recreatieve toernooien mee zoals het buitenvolleybaltoernooi in Elburg en het beachvolleybaltoernooi. Maar ook doen wij in het winterseizoen één keer in de maand op een vrijdagavond mee op een recreantentoernooi van volleybalvereniging Reflex in Kampen.
Ons eigen recreatief toernooi in ’t Harde is dit jaar op vrijdag 20 december ‘s avonds in MFC Aperloo.

Wij spelen elke donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in MFC Aperloo, hoek Stadsweg/Bovenweg in ’t Harde. De contributie is redelijk laag ten opzichte van verenigingen in de regio.

Vind je het leuk om te volleyballen? Kom dan gerust eens kijken of zelfs meedoen en ondervinden of volleyballen bij Havoc ‘t Harde iets voor je is. De eerste keer is altijd gratis en weet je het dan nog niet zeker kom je gewoon nog een tweede keer.

Voor meer informatie kun je terecht bij Leny van Leeuwen (651893), Jeroen van Mossel (0321-849611) of Herman Westendorp (685121).