Het grote Sinterklaasfeest in Oldebroek en 't HardeOLDEBROEK/’THARDE – Met hulp van Sint, zijn Pieten en Katja, brengt Michel van ’t Ende Producties dit jaar weer een spetterende Sinterklaasshow naar Oldebroek en ’t Harde: ‘Het kasteel van Sinterklaas’. Katja neemt stiekem een kijkje in het kasteel van de Sint. Zullen de Pieten haar ontdekken? Of heeft Sinterklaas haar voor die tijd zelf al in de gaten? Hoe dan ook belooft het weer een vrolijke voorstelling te worden. Vol met grappen, muziek, cadeautjes en natuurlijk heel veel pepernoten.

Het grote Sinterklaasfeest
Hoe meer Pietjes in de zaal, hoe gezelliger! Daarom is er voorafgaand aan de voorstelling gelegenheid om een eigen Pietenmuts te knutselen. Ook na de show is het nog feest met DJ Piet en zijn swingende Zwarte Pieten disco. Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Op woensdag 26 november vanaf 13.45 uur in MFC Aperloo ’t Harde en op zaterdag 29 november vanaf 13.45 uur in De Talter in Oldebroek.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Kulturhus de Talter en MFC Aperloo, maar ook op de dag zelf aan de kassa. Reserveer dan wel vooraf via info@michelvantende.nl, want OP = OP.
Prijzen: € 5,- per kind en € 3,- per volwassene.