Ik heb gister op het voetbalveld een aantal korte filmpjes gemaakt, ik heb verder geen foto’s gemaakt maar vond nog wel een paar oude die ook wel een impressie geven. Helaas beschikte ik later op de avond niet meer over de motorische functies om nog fatsoenlijk een camera vast te houden dus deze filmpjes zijn nog van het begin van de dag.Ik ben niet in de tent geweest helaas dus als iemand daar nog sfeerimpressies van heeft dan zou het mooi zijn als die hier ook belanden.

Als jullie foto’s en filmpjes hebben stuur deze dan door zodat ik ze op de site kan zetten! Je mag ze zelf ook op de site zetten als je daartoe voldoende rechten hebt! Dit geldt ook voor oude foto’s van feestjes en verjaardagen etc. Alvast bedankt 🙂

Filmpjes:

{youtube}5bI1xsPFlpI{/youtube}

{youtube}6aftFh6xCcw{/youtube}

Mark bevond zich gisteravond in een vergelijkbare situatie als op deze archieffoto:

Marco (Lijer en ex-keep van het 6e) had het ook gisteravond zo naar zijn zin: