’t HARDE – Zaterdag 5 maart is het dan zover, dan gaat om 20.00 uur in het MFC ’t Harde het grote Nederlandstalig Benefietconcert voor het KWF van start.
Het Benefietconcert is tot stand gekomen door samenwerking tussen de vrijwilligers die jaarlijks het Benefietconcert voor het KWF in ’t Harde organiseren en het Van Kinsbergen College Cycling Team uit Elburg. Doel is om geld bijeen te krijgen voor KWF kankerbestrijding. Dit concert is de derde KWF Alpe d’HuZes actie die na het Glazenhuis en het Indoor Cycling Event door het Van Kinsbergen College georganiseerd wordt.
Regionaal bekende artiesten als Tim Lauffer, Gerben Visch, Franciska, Total Roef en Kelly zullen voor u optreden. Verder zullen de in het noorden van het land bekende bands Gin Gedonder en No Limit optreden. Gin Gedonder is een coverband van Normaal en No Limit speelt o.a. nummers van Van Halen, Twin Lizzy en Blöf.
De kaarten kosten in de voorverkoop € 10.00 en aan kassa € 12.50. De voorverkoop adressen zijn het MFC en Copydruk in ‘t Harde en Primera in Elburg .