’t Harde – Aan de Industrieweg 12 in ’t Harde is sinds 1 oktober gevestigd Las- en Aanhangwagenservice G. Uitslag. Voor onderhoud en reparatie van aanhangwagens tot 3,5 ton het juiste adres.

Gerrit Uitslag is de gedreven ondernemer die twee weken geleden gestart is met zijn eigen bedrijf Las- en Aanhangwagenservice G. Uitslag. Hij is geen nieuwkomer in de branche, want Uitslag kan bogen op zo’n 30 jaar ervaring in onderhoud en reparatie van aanhangwagens. Uitslag:”Voertuigen op de weg moeten aan allerlei vereisten voldoen om te mogen deelnemen aan het verkeer. Dat geldt dus net zo hard voor aanhangwagens. Het is niet alleen van belang voor de veiligheid om de aanhangwagens minimaal één keer per jaar te laten controleren, maar ook de levensduur van de aanhanger wordt ermee verlengd.” In een enorme hal staat op een brug een rode aanhangwagen voor controle. Uitslag:”Een optische controle van een gemiddelde aanhangwagen kost een uur, met een 3-asser ben ik al gauw 2 uur bezig. Ik doe een volledige APK: verlichting, velgen, breekkabels, remmentest, chassis, banden etc. , alles komt aan bod. De APK wordt vaak gecombineerd met een grote beurt”. Na de keuring krijgt de klant een keuringsrapport van de aanhangwagen. Uitslag richt zich op aanhangwagens tot 3500 kg.

“Soms is men te laks om de aanhangwagen te laten controleren en dan blijkt dat bijvoorbeeld de breekkabel of breekring niet in orde is. Die dingen kosten nog geen 10 euro, maar de boete is enorm als gereden wordt met een dergelijk mankement.” Uitslag is gecertificeerd aanhangwagenkeurmeester en gaat elke vijf jaar op herhalingscursus om up-to-date te blijven. Vanwege zijn jarenlange ervaring in de branche is Uitslag geen onbekende voor vele aanhangwagenbezitters en heeft hij al de nodige vaste relaties. “Nu moeten de nieuwe klanten nog weten waar ze me kunnen vinden”, lacht Uitslag. Een sterk punt om voor zijn bedrijf te kiezen, is zijn goede vertrouwensband met zijn relaties. “Ik loop er nooit de kantjes vanaf en houd van eerlijk zaken doen. Ik bied een goede prijs/kwaliteitverhouding”, aldus Uitslag. Uitslag verhuurt zich ook als lasser aan derden, bijvoorbeeld aan constructiebedrijven die te maken hebben met piekperioden. Las- en Aanhangwagenservice G.

06-245 24 969

De openingstijden zijn van 7.30-16.30 uur.

Bron: Veluweland.nl