’t Harde – Vanaf 2 april staat de LetzBuzz camper gedurende 2 weken op verschillende plaatsen op ’t Harde om de Hardenezen de kans te geven hun stem te laten horen voor het Dorpsplan.

Wat wil de Hardenees met zijn of haar dorp? Moet er meer of andere woningbouw komen? Wat zijn de sterke punten van ’t Harde en waar kan nog verbeterd worden? Heeft ’t Harde genoeg faciliteiten om in de komende jaren de ontwikkelingen bij te houden? En welke ontwikkelingen zijn dat dan? Hebben de inwoners daar invloed op?

Volgens de werkgroep leden van ’t Harde Vooruit hebben de Hardenezen daar zeker wel een stem in. En die stem kan o.a. gehoord worden tijdens de LetzBuzz dagen. Op ’t Harde komt op verschillende plekken een camper te staan, waar de inwoners van ’t Harde kunnen aangeven wat zij wel of niet belangrijk vinden. Op de zaterdagen 2, 9 en 16 april en woensdag 13 april staat de LetzBuzz camper in het winkelcentrum. Daarnaast wordt ook het voetbalveld aangedaan op zaterdagmiddag 9 april, terwijl Derks Gym de halteplaats is op de maandagen 4 en 11 april en cafetaria ’t Centrum op zaterdagnamiddag 16 april.

In en bij de camper worden interviews afgenomen door de werkgroepleden. Laat u interviewen en geef uw mening en visie door, opdat er een mooi dorpsplan kan worden gemaakt, gebaseerd op uw informatie.