september-marieke-kroes’t HARDE – Met nog één wedstrijd te gaan kan Marieke Kroes aanstaande zaterdag de winst in het klassement van de Stouwdamcompetitie binnen halen in Nijeveen. Dit door een tweede plaats te behalen afgelopen zaterdag in Genemuiden achter haar teamgenoot Andrea Hokse, die er met de winst vandoor ging deze dag en daarmee haar derde plaats in het klassement verstevigde.

Ondanks de slechte weersomstandigheden waren de prestaties op de kletsnatte baan van de IST Keep Moving dames goed te benoemen, één en twee in het dagklassement en onderling werd sportief gestreden om de winst, tijdens de wedstrijd werd elkaar geen punt cadeau gegeven.

Jaimy en Herrald reden een goede uitslag in Genemuiden. Jaimy werd 7de en Herrald 11de. Met nog één wedstrijd te gaan staat Jaimy op een keurige 6de plaats in het klassement en Herrald op een 10de plaats. Hier mogen ze tevreden over zijn en met vertrouwen uitkijken naar het tweede jaar in deze categorie.

Aanstaande zaterdag wordt het seizoen afgesloten met de wedstrijd in Nijeveen waar de finale wordt verreden van de Stouwdamcompetitie. Deze wedstrijd start om 9.30 uur.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.ist-keepmoving.nl