Elise’t Harde – Het is al weer een tijdje geleden maar op zaterdag 21 november en 16 januari hebben de dames van de 4e divisie hun eerste twee plaatsingswedstrijden gehad. Laura Heuver, Demi Houtman, Maud van de Mheen en Esther Bultman kwamen tijdens deze wedstrijden in actie. Ondanks de pittige concurrentie, hebben ze goed gepresteerd. Op een paar kleine foutjes na hebben ze stuk voor stuk mooie resultaten behaald. 19 maart zullen de dames hun derde plaatsingswedstrijd hebben, hier zijn ze al hard voor aan het oefenen.

Zaterdag 30 januari j.l. hebben de dames van de 5e en 6e divisie hun eerste plaatsingswedstrijd gehad. In de eerste ronde kwamen Fleur van der Veen, Marlieke van de Kolk en Nienke Hulstein in actie. Vloer, sprong en brug gingen bij alle drie de dames erg goed. Door de zenuwen waren de resultaten op balk wat minder. Al met al hebben ze prachtige plaatsen bemachtigd. Een bronzen medaille voor Marlieke, een 4e plek voor Fleur en een 6e plek voor Nienke.

Tijdens de tweede ronde was het de beurt aan Iris Prins, Jasmijn Koele, Miriam Elskamp, Heleen Haalboom, Deborah Vinke en Linde de Jong. Voor Heleen en Deborah was het vandaag extra spannend; voor hen was het de aller eerste wedstrijd. De meiden begonnen op sprong en hebben op alle toestellen mooie oefeningen neergezet. Dit resulteerde dan ook in mooie plaatsen. Martine en Jasmijn mochten beiden een gouden medaille in ontvangst nemen. Mirjam een zilveren. Linde eindigde op een mooie 4e plaats. Ook de andere dames zijn op mooie plaatsen geëindigd.

Ook in de laatste ronde kwamen er dames voor ODI in actie. Lotte Dekker, Rachelle Viets, Thirza van ’t Slot, Joyce van ’t Ende, Nicole Schraven, Elise Bos en Carmen van Boven mochten hun oefeningen turnen voor de jury. Op balk hebben ze wat steekjes laten liggen, maar op de rest van de toestellen hebben ze goed gepresteerd. Ook deze wedstrijd hebben een aantal dames medailles mee naar huis mogen nemen. Thirza mocht naar huis met een bronzen medaille en Elise en Nicole met een zilveren.

We zijn uiterst tevreden over de resultaten van 30 januari!

Mirjam, Martine, Jasmijn Thirza_3 Marlieke_3