’t HARDE – Op 2 februari is de verkoop gestart van de appartementen en woningen van het nieuwbouw project ’t Poshuis in ’t Harde.

Van 16.00 tot 19.00 uur konden geïnteresseerden zich bij makelaar de Boer in ’t Harde laten informeren over de 25 royale appartementen en de 5 woningen die op de oude Poshuis locatie in een fraaie groene omgeving zullen verrijzen. Een grote groep geïnteresseerden heeft de kou getrotseerd en van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

De in totaal 25 appartementen zullen in twee gebouwen worden gerealiseerd. In de beide gebouwen is een lift aanwezig. In de half verdiepte parkeerkelder wordt in parkeerplaatsen en bergingen voor de appartementen voorzien. Aan de nieuw te realiseren Poshuisstraat zullen 5 ruime woningen, één vrijstaande en vier twee-onder-een-kapwoningen, worden gebouwd. Na de bouw van 14 koopwoningen De Beemd en 12 huurwoningen Wolkamerweg is dit het derde project dat Woningstichting de Veste in ’t Harde zal realiseren. Ditmaal zal Aannemersbedrijf Dons en Troost uit Staphorst de bouw voor haar rekening nemen.

Geïnteresseerden voor dit project kunnen zich melden bij makelaarskantoor De Boer aan de Herenveldweg in ’t Harde.