clubfotohokseberg’T HARDE – vrijdag 4 en 11 juli werden de jaarlijkse Clubkampioenschappen gehouden bij Zwem en Polo Club de Hokseberg”, waarmee tevens het zwemseizoen officieel word afgesloten. 34 zwemmers durfde de uitdaging met elkaar aan met als resultaat prachtige tijden en geweldige races.

Maar liefst 57 persoonlijke records werden verbroken, wat zeer uitzonderlijk is zo laat in het seizoen waar de resultaten toch vaak minder worden. De beste verbetering was voor Sil Leusink, op de 50 rugcrawl tikte hij aan op 1:01,36 waar hij 1:14,84 had staan.

Na de persoonlijke nummers werd het tijd om ook te strijden in de estafettes, de heren Matthijs Visch, Jan Post en Hendri Kroneman wisten de zege binnen te halen op de 3x 25 meter vrij.

Na afloop werden er in verschillende categorieën medailles uitgereikt, hier een opsomming van alle gouden medaille winnaars: Sara Metzer, Thijs Groothuismink, Esmée Groothuismink, Sil Leusink, Inge Drent, Mart Schoots, Joy de Wilde, Declan Drost, Maaike Prins, Matthijs Visch, Thyrsa Drost en Henk-Jan van ’t Hof.

De volledige uitslagen zijn terug te vinden op www.dehokseberg.nl als ook een prachtige foto impressie van de wedstrijd. Op http://www.nwvfoto.nl/ onder het menu “Sport” zijn bovendien prachtige actiefoto’s terug te vinden.