‘T HARDE – De feestelijke opening van de nieuwe voetbalkooi en dierenweide aan de Hertogin Mechteldweg staat gepland voor vrijdag 11 oktober om 15.30 uur

In de volksmond is deze locatie beter bekend als het Ouwe Laantje. Op deze locatie hebben een paar jaar tijdelijke lokalen van De Duif gestaan. In de afgelopen periode is het terrein opnieuw ingericht. Vanuit de Gemeente Elburg en Stichting Wiel zijn gesprekken gevoerd met omwonenden en met de jeugd over de inrichting.

De officiële opening wordt verricht door wethouder Henk Wessel, al zal hij daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken van de aanwezige kinderen. Uiteraard zullen er ook diverse (sportieve) activiteiten worden georganiseerd voor de jeugd en zal er voor iedereen een versnapering zijn, ook voor ouders en omwonenden die even een kijkje komen nemen. Bij de organisatie van de activiteiten zal Stichting Wiel jongeren inzetten die in het verleden veel op de locatie aanwezig zijn geweest.

Deze jongeren maken momenteel gebruik van de voorzieningen die er speciaal voor hen zijn; de JOP bij zwembad De Hokseberg en jongerencentrum de Toko. Voor meer informatie over de feestelijke opening kun je contact opnemen met Henk Fraanje van de gemeente Elburg via 0525-688684 of met Jan Willem Koopman van Stichting Wiel via 0525-681212.