logo_owios

OWIOS

SV ’t Harde

vrijdag 4 maart
Sportpark Bovenmolen
19:30 uur
logo_svtharde

Vanavond staat de derby OWIOS-’t Harde voor de derde keer dit seizoen op het programma. Na twee afgelastingen lijkt het er op dat het weer deze keer geen spelbreker wordt.

Een zeer belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. OWIOS is goed uit de winterstop gekomen met drie overwinningen uit vijf wedstrijden. Eén van de overwinningen was tegen ’t Harde, slechts drie weken geleden. De Hardenezen speelden een matige wedstrijd waarin het niet lukte om de vroege 1-0 achterstand weg te werken. Een goed georganiseerd OWIOS ging er toen met de punten vandoor. Vorige week wonnen de Oldebroekers het duel met concurrent IJVV met 1-0. Belangrijke punten die voor aansluiting met de middenmoot zorgden.

OWIOS staat nu op een elfde plek met twintig punten, twee punten minder dan ’t Harde. Een cruciale wedstrijd dus in de strijd om lijfsbehoud. De ploeg van Erwin Brem herstelde zich goed na de recente nederlaag tegen OWIOS. De 4-0 overwinning tegen Gazelle Nieuwland en het 1-1 gelijkspel tegen buurman ESC geven vertrouwen voor de komende weken.

Vrijdagavond kan ’t Harde laten zien dat de nederlaag van drie weken geleden tegen de Oldebroekers een incident was en dat men terecht boven hen op de ranglijst staat. OWIOS is op eigen veld echter moeilijk te verslaan, dus het zal ongetwijfeld een zware wedstrijd worden. Het duel op Sportpark Bovenmolen begint om 19.30 uur. De scheidsrechter is de heer Klein Gansey.