afrita28thardeMaandag 30 mei 2016 start Heijmans, in opdracht van de provincie Gelderland, met de werkzaamheden aan het viaduct en kruising N309-A28 ‘t Harde. Er komt een nieuw, ruimer viaduct zodat automobilisten straks in de spits beter en veiliger kunnen doorrijden. De aanpassingen maken de Eperweg in ’t Harde ook veiliger voor voetgangers en fietsers. De uitvoering duurt tot eind oktober 2016.

 

Stationsomgeving
Van maandag 30 mei tot en met woensdag 1 juni wordt gewerkt aan de nieuwe aansluiting van de stationsomgeving op de Spoorstraat. Het station blijft op de reguliere manier bereikbaar. Neem enkele minuten extra reistijd in acht om het missen van een trein te voorkomen. Vanaf donderdagochtend 2 juni 2016 wordt de nieuwe aansluiting op de Spoorstraat in gebruik genomen en vervalt de huidige toegang.

Nieuwe afritten
Maandag 30 mei start Heijmans met het realiseren van de nieuwe afritten van de A28 en het verbreden van de N309 op verschillende plekken. Verkeer blijft kan gedurende de werkzaamheden doorrijden.

Uitvoering in fases
De totale werkzaamheden duren tot eind 2016 en worden in 4 fases uitgevoerd. Hierbij rijdt het verkeer gewoon langs de werkzaamheden, met uitzondering van enkele weekendafsluitingen. Fietsers, voetgangers, hulpdiensten en landbouwverkeer behouden wel doorgang. Doorgaand verkeer vanuit Elburg richting Epe en vice versa wordt plaatselijk omgeleid.

Meer informatie
Lees meer over het viaduct N309-A28. Afsluitingen worden vroegtijdig aangegeven door borden en in de media. Vanaf 2 juni kunt u elke donderdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur gebruik maken van het inloopspreekuur bij het ketenpark van Heijmans op het parkeerterrein van AC-restaurant, Eperweg 94.