BC-'tHarde-R.Ritsma-19Woensdag 4 maart was Rintje Ritsma te gast bij Business Club ’t Harde. Dankzij Slagerij van Guilik, zowel sponsor van Ritsma en lid van Business Club ’t Harde, waren contacten gelegd welke deze avond mogelijk maakten.

In een presentatie van ruim een uur leidde Ritsma de bijna 130 aanwezige ondernemers door zijn levensfase als topsporter. ‘Ik heb heel wat zweetdruppels in ’t Harde liggen uit mijn tijd bij Jong Oranje’ zegt Ritsma. ‘Een periode waar ik met plezier op terugkijk. Om dan op deze manier weer in ’t Harde te komen is erg mooi’.

Kernwoorden tijdens de presentatie van Ritsma waren plezier, inzet, professionaliteit en op de juiste momenten een dosis geluk. Iets wat de toehoorders zeker aangesproken zal hebben.
Voor Business Club ’t Harde was de avond vooraf al een enorm succes. Bestuurslid Patrick Visch: ‘Als er 130 aanmeldingen zijn dan weet je vooraf dat je een mooie avond tegemoet gaat. Het enthousiasme van de toehoorders maakt het voor ons als organisatie alleen nog maar mooier. Een absoluut hoogtepunt voor de Business Club, helemaal als je weet dat we officieel net een jaar bestaan.’

Het verhaal van Ritsma past bij het programma wat Business Club ’t Harde aan haar leden voor legt. Inspirerende sprekers, kennisdeling en elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer staat centraal voor de club.

De opnames de avond en meer informatie over Business Club ’t Harde zijn terug te vinden op www.businessclubtharde.nl