svtharde’t HARDE – Bij één van de grootste supermarkt ketens is dit een uitspraak die voor de consument voordeel op levert. Voor s.v.’t Harde is dit een waarschuwing die voor de club juist veel nadeel oplevert. Van de zeven teams die in het rechter rijtje staan hebben de Groen-witten bij zes ervan punten laten liggen. Het ene moment lijkt de reuzendoder niet stuk te kunnen met goed voetbal, maar dit wordt afgewisseld met dramatisch spel tegen clubs uit de kelder van de competitie.

De harde wind had zeker invloed op het getoonde spel maar de voor-, en nadelen hiervan waren voor beide teams gelijkwaardig. s.v.’t Harde was tegen v.v.Hulshorst wel de bovenliggende partij maar het ontbreekt ze aan een leider.

Ervaren spelers die tien jaar of langer bij de selectie zitten zijn niet bij machte om op te staan en karakter te tonen door een slecht spelend team over het dode punt heen te krijgen.

Wanneer het spel door s.v.’t Harde zelf gemaakt moet worden leidt het veelvuldige combineren vaak tot simpel balverlies en is het koren op de molen voor een snel uitgevoerde counter van de tegenpartij.

Als de harde wind dan toch een factor speelt is het misschien ook niet onverstandig om eens vanuit de tweede lijn te schieten. Dit gebeurde slechts één keer in de tweede helft met wind tegen maar dit leverde wel de tegentreffer op. Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn want bij de 3 doelpunten die een einduitslag van 2-1 voor v.v.Hulshorst opleverde hadden beide keepers niet hun beste dag. Dit overigens geheel in de lijn van het totaal vertoonde spel.

Met de uitwedstrijd tegen nummer laatst SEH in het vooruitzicht hebben de mannen een week de tijd om te werken aan het juiste recept waardoor ze voordeel weten te halen door op de ‘kleintjes’ te letten.