De Pietenspektakel Theatershow: “De verdwenen muzieknoten” is in premiere gegaan op 21 november in Oldebroek. De voorstelling in de Talter was uitverkocht! Meer dan 200 kinderen en volwassenen hebben het spektakel bezocht. Het was een enorm groot succes! Op 1 december zal er nog 1 voorstelling plaatsvinden om 14:30 in het MFC Aperloo te ’t Harde.

De pieten hebben samen met Sinterklaas gezorgd voor een onvergetelijke dag. Kinderen dansten en zongen gezellig mee met de liedjes en ook de ouders zaten niet stil. Even leek het erop dat het feestje niet meer door zou gaan omdat de muzieknoten verdwenen waren. Pakjespiet en Liedjespiet zijn samen met de kinderen op zoek gegaan naar de muzieknoten. Gelukkig waren ze net op tijd terug voordat Sinterklaas binnenkwam. 
Wil jij dit grote feest niet missen? We treden nog 1 keer op in ’t Harde (1 december). Daar zijn nog wel kaarten voor verkrijgbaar.

VOORVERKOOP:

  • MFC Aperloo in ’t Harde
  • Online via onze website www.pietenspektakel.nl 

KAARTEN:Kaarten kosten € 5,- perpersoon in de voorverkoop en € 7,- per persoon aan de kassa op de dag zelf. Wij raden u aan om de kaarten in de voorverkoop te halen omdat u dan zeker bent van een plaats en het is goedkoper. OP = OP.