pietenspektakel’t Harde & Oldebroek – Op woensdag 20 november in Oldebroek en woensdag 27 november in ’t Harde vonden de spectaculaire Sinterklaasshow: ‘Verrassing voor Sinterklaas’ plaats. Net zoals de voorgaande jaren was het ook dit jaar weer gezellig druk bij de voorstellingen.

Pakjespiet en Liedjespiet organiseerden een supergaaf feest voor Sinterklaas, maar bij een feest horen natuurlijk cadeaus. Dit jaar kreeg de Sint een verrassing van Pakjespiet, namelijk een pakjesmachine. Deze machine zal alle cadeautjes voor pakjesavond, nog sneller inpakken. Aan het eind van de show konden de kinderen nog bij Sinterklaas en de pieten langsgaan voor een gesprek, een handje geven en natuurlijk op de foto gaan.

Bezoekers hebben erg genoten van het Pietenspektakel. Enkele reacties: “Simpel verhaal, duidelijk en goed te begrijpen! Top!”, “Wou nog ff zeggen dat we het een leuke show vonden gister!! Heel toegankelijk, ook voor de wat kleinere kids!” Een jongetje zei tegen zijn vader: “Spannend he, papa”, “Wederom complimenten voor deze professionele show” Kortom we hebben veel positieve reacties ontvangen.
“We hebben een prachtige kindershow neergezet. De voorstelling is zeer goed ontvangen bij het publiek. Het was spannend, vrolijk en interactief, ik kan de kinderen nog horen gillen.” aldus Michel van ‘t Ende. Meer foto’s zijn hier te vinden.