ODI_wedstrijd_201653’t Harde – Zaterdag 2 april kwamen in het MFC Aperloo de ODI-dames van de 5de en 6de divisie in actie bij de laatste plaatsingswedstrijd. Deze wedstrijd werd georganiseerd door gymnastiekvereniging ODI uit ’t Harde. Door gebrek aan juryleden werd in het begin een achterstand in de planning opgelopen, maar door de strakke organisatie werd die achterstand later weer goed gemaakt. Opnieuw bleek dat het aantal juryleden te wensen over laat.

Fleur van de Veen kwam ondanks de sterke concurrentie op het ereschavot met een dik verdiende 2de plaats. Thirza van het Slot mocht naar huis met een bronzen medaille en Elise Bos en Nicole Schraven met een zilveren. Marlieke van de Kolk, Linde de Jong en Rachelle Viets misten net een ereplaats en werden 4de. Naast deze uitstekend presterende meiden kwamen Nienke van Hulsteijn (10de), Jasmijn Koele (5de), Martine Sysling (6de), Miriam Elskamp (7de), Iris Prins (20ste), Heleen Haalboom (19de), Debora Vinke (17de), Lotte Dekker (7de) en Carmen van Boven (10de) tijdens deze wedstrijden in actie. Ze hebben stuk voor stuk mooie resultaten behaald, zeker als men bedenkt dat er voor een aantal hun eerste wedstrijdseizoen is.

Definitief voor de finale zijn geplaatst, mede door eerdere goede resultaten: Jasmijn Koele, Martine Sysling, Miriam Elskamp, Thirza van het Slot en Fleur van de Veen. Eerste reserve zijn Marlieke van de Kolk, Rachelle Viets en Elise Bos.

We zijn uiterst tevreden over de resultaten van 2 april en wensen onze dames heel veel succes in de finale van de 5e en 6e divisie in Harderwijk op zaterdag 25 april!
Wel hopen we dat meer mensen zich aanmelden om jurylid te worden om deze fantastische sport, die met veel inzet en plezier door turners en turnsters wordt bedreven verder te ontwikkelen in wedstrijdverband.