Clubkampioene1’t Harde – Woensdagavond 8 juni jl. mochten de recreatiegroepen en springgroep van O.D.I. ´t Harde laten zien wat zij het afgelopen jaar allemaal hadden geleerd. Dit deden zij onder het mom van een onderlinge wedstrijd waar uiteindelijk iedereen een terechte winnaar was! De spanning droop van de gezichtjes en wat hebben zij goed hun best gedaan op de diverse onderdelen. Zo turnden zij op de lange mat, de spanbrug, de smalle evenwichtsbalk en lieten zij 2 sprongen zien op de plankoline voor de overvolle tribune waar ouders, broertjes, zusjes, opa´s en oma´s vol enthousiasme naar hen keken. Toen uiteindelijke de prijsuitreiking begon en iedereen een lekkere grote zak snoep als medaille kreeg mochten er ook nog een aantal bofkonten het podium betreden.

Uit de recreatiegroep van de basisschoolgroepen 3 en 4 mochten op een gedeelde 3e plek Nora Huitema en Jessica Holstege plaats nemen. De 2e plek Noor Veringa en de 1e plek was voor Jasmijn van Hoorn. Bij de recreatiegroep van de basisschoolgroepen 5 en 6 hadden wij ook 3 meiden die naar voren mochten komen. Zo stond Nilou Vriesma op de 3e plek, Chantal de Vries op de 2e plek en Ilse Weedage mocht het hoogste podium plek betreden. Naar deze 2 prijsuitreikingen was het nog niet gedaan want van beide recreatiegroepen werd ook nog eens een ware Clubkampioen gekozen! De dame met de hoogste scores mocht een fantastische beker in ontvangst nemen, namelijk Ilse Weedage!

Nadat de recreatiemeiden nogmaals een groot applaus in ontvangst mocht nemen was het de beurt aan de springgroep. Voor hun is het wedstrijdelement geen onbekend terrein, zo hadden de junior meiden zaterdag 28 mei al hun Individuele KNGU wedstrijd gehad waarbij Judith Vinke de 3e plek had op Plank Kast. En de andere jeugdmeiden hebben aanstaande zaterdag, 11 juni hun Individuele wedstrijd. Deze onderlinge wedstrijd was dus een leuke generale. De meiden sprongen deze wedstrijd op de minitrampoline, plankoline- plank kast, minitrampoline kast- pegasus en op de airtumblingbaan. Ondanks de warmte en de gezonde spanning zijn er mooie uitslagen uitgekomen. Bij de prijsuitreiking mochten er uit elke categorie 2 meiden het podium betreden. Uit de categorie dames D-niveau jeugdgroep stond Tessa Brouwer op de 2e plek en Anna Sysling werd 1e. In de categorie dames D-niveau juniorgroep mocht Judith Vinke op de 2e plek komen staan en werd Mynke Sysling 1e. In de laatste categorie dames C-niveau jeugdgroep werd Esther Bultman 2e en Rachelle Viets 1e. Ook bij de springgroep werd er uiteindelijk nog 1 topper gekozen tot de Clubkampioen namelijk, Rachelle Viets!

Alle meiden hebben echt ongelofelijk goed hun best gedaan en mogen terug kijken op een leuke wedstrijdavond. Maar ook alle vrijwilligers en de juryleden mogen we niet vergeten, zonder hen was er geen wedstrijd, enorm bedankt!