svtharde_kickoff’t HARDE – Vrijdagavond was er een kick-off bijeenkomst voor trainers, leiders en kader leden. Er waren 5 programma onderdelen te bespreken. Bestuurslid voetbalzaken René van ’t Goor opende de bijeenkomst in de kantine van S.V. ’t Harde. Er waren ruim 50 genodigden aanwezig.

Hoofd technische commissie, Edwin van Egteren nam het woord en vertelde over de nieuw ingerichte technische commissie.

Edwin wist in zijn verhaal duidelijk te maken wat een ieder van de technische commissie en de coördinatoren kan verwachten en de korte en lange termijn doelstellingen werd aan een ieder uitgelegd.

Na Edwin kreeg wedstrijd secretaris Marianne van de Schootbrugge het woord. In een duidelijke presentatie werden de spelregels omtrent oefenwedstrijden, afgelastingen en andere zaken rondom het Wedstrijdsecretariaat uitgelegd.
Na een extra ingelaste pauze vertelde scheidsrechter Bart Jan Olthuis de aanwezigen over de vele regelwijzigingen die dit seizoen zijn doorgevoerd door de KNVB. Zijn uitleg werkt zeer verhelderend voor een ieder. Daarom wordt hier vanuit Scheidsrechterscommissie een vervolg aan gegeven voor diverse spelregelavonden. Deze worden de komende maanden door Bart Jan ingepland.
Als 4e spreker kwam oud 1e elftal speler Gert-Jan Piksen aan het woord. Gert-Jan vertegenwoordigd een nieuw onderdeel binnen de vereniging, namelijk de interne scouting. Vanaf dit seizoen wordt de interne scouting opgestart. In heldere bewoordingen gaf Gert-Jan aan hoe dit opgepakt gaat worden. Tevens wordt er een speler volgsysteem geïntroduceerd. Dit was een mooi bruggetje naar de laatste spreker van deze avond; Ruben Lankhorst van Talento.
Ruben maakte de aanwezigen wegwijs in de wereld van het digitaal vastleggen van wedstrijd- en trainingsstatistieken. Ook het individueel volgen van spelers werd duidelijk uitgelegd. Talento toont ook gelijk betrokkenheid bij de club en biedt de JO15-1 nieuwe inloopshirts aan.
Al met al een succesvolle avond, wat door vele aanwezigen werd bevestigd. René van ’t Goor bedankte de aanwezigen voor hun aanwezigheid en wenste een ieder een goed seizoen toe.