svthardeJe kon bijna merken dat beide teams minimale belangen hebben als het om de eindklassering gaat. Kampioen en degradatie zit er niet meer in en de kans op P/D is ook bijna nihil.

De eerste helft leek meer op midzomeravond voetbal dan op competitie strijd. Ronald van Putten schoot een keer op de paal en aan de andere kant kreeg één van de Geel-blauwen en open kopkans maar deze verdween over het doel.

De tweede helft bracht meer. Een prima steekpass van Melvin Boender bereikte Ronald van Putten en hij bracht s.v.’t Harde in de 47e minuut op voorsprong. Lang werd er niet genoten want een minuut later was het Joep van Apeldoorn die met een prima schot in de rechter bovenhoek beide teams weer op gelijke hoogte bracht.

s.v.’t Harde had hierna de beste periode van de wedstrijd en kwam ook terecht op 2-1 na een goede aanval vanaf de linkerkant die via Ronald van Putten en Dinand Dekker voor de voeten van Michael Jeensma belandde en opnieuw de voorsprong opleverde. ’t Harde drukte door en had op 3-1 moeten komen maar een niet te missen kopbal Van Henk Elskamp kreeg toch niet de juiste richting. Dom balverlies van Arnoud Kamerbeek op het middenveld gaf William Wolf de gelegenheid om zo maar door te lopen en zonder dat ook maar iets of iemand hem tegen hield schoot hij van 20 meter snoeihard langs doelman Grootkarzijn.

Onnodig maar wel feitelijk. Hatto-Heim kreeg toen zelfs het gevoel dat er nog meer te behalen viel maar dit zou gezien het beeld van d