svtharde‘T HARDE – Zaterdag speelt ’t Harde de uitwedstrijd in en tegen Hoevelaken. Een confrontatie tussen twee ploegen die vorige seizoen nog tweede klasse speelden en die dit seizoen bovenin mee willen draaien. Die ambitie maakt Hoevelaken na twee speelronden meer dan waar. Door een 5-1 overwinning op SEH en een 6-1 zege bij Hulshorst is men de koploper in de derde klasse B. Samen met Zeewolde is Hoevelaken de enige ploeg zonder puntenverlies.

’t Harde kent tot nu toe een teleurstellende start van de competitie. Met twee nederlagen op rij zijn de groenwitten terug te vinden op de elfde plek. Met name de wedstrijd vorige week tegen Elspeet was een enorme teleurstelling. De Hardenezen hadden gezien de kansenverhouding ruim moeten en kunnen winnen, maar aan het eind stond er een 0-1 stand op het scorebord.

Zaterdag zal ’t Harde beter met de kansen om moeten springen wil het een goed resultaat boeken. Daarnaast zal men te maken krijgen met een ploeg in vorm die verder naar voren speelt dan Elspeet vorige week deed. In alles linies moet het dus scherper en beter dan de afgelopen twee wedstrijden. De wedstrijd op sportpark Kleinhoven in Hoevelaken begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van de heer Makkinga.