agnes_mulderOp maandag 8 februari is de eerste bijeenkomst van Business Club ’t Harde in 2016. De bijeenkomst staat in het teken van economie en politiek. Tweede Kamerlid Agnes Mulder (CDA) is deze avond te gast en zal de aanwezigen een inkijkje geven in de Haagse politiek. Agnes Mulder is woordvoerder Economische Zaken en zal daarom vooral ingaan op actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor ondernemers. “We hebben inmiddels al een heel aantal prominente sprekers mogen ontvangen bij de Business Club en we zijn blij dat we ook Kamerlid Mulder bereid gevonden hebben met ons in gesprek te gaan”, aldus voorzitter Marcel van ’t Hul. “Het belooft zeker weer een interessante en boeiende bijeenkomst te worden”.

“Bijzonder is ook dat we deze keer voor een wat andere opzet van de bijeenkomst hebben gekozen”, vult bestuurslid Eddy Pater aan. “We beginnen dit keer om 16.30 uur en na de bijdrage van Agnes Mulder zal Restaurant Amuse een heerlijk maaltijd voor ons verzorgen”. Tijdens de maaltijd is er alle gelegenheid om verder te praten of de collega ondernemers uit de regio te ontmoeten. Ondernemers die geen lid zijn van de Business Club ’t Harde zijn uiteraard van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met de club.

De bijeenkomst start op maandag 8 februari om 16.30 uur. Vanaf 16.00 uur staat de koffie klaar op sportpark Schenk, Bovenweg 8, ‘t Harde. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Om aan te melden of voor meer informatie over Business Club ’t Harde kunt u contact op nemen met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl