svthardeZaterdag Derdeklasser S.V. ’t Harde uit ‘t Harde is een familievereniging met sportieve ambities, die drijft op de enthousiaste inzet van talloze vrijwilligers en heeft ruim 550 leden. S.V. ’t Harde laat zich van haar maatschappelijke kant zien door het mede-organiseren van o.a. het jaarlijkse G-voetbal toernooi voor voetballers met een beperking en de wekelijkse voetbalschool, waarin vijfjarigen kennis maken met de voetbalsport.

Voor het restant van het seizoen 2016-2017 zijn wij op zoek naar:

Een resultaatgerichte Hoofdtrainer

U bent in het bezit van het diploma UEFA B (TC2) en beschikt over een geldige trainerslicentie. De hoofdtrainer verzorgt tweemaal per week, op dinsdag- en donderdagavond, de trainingen van onze A-selectie. Ons 1e elftal komt in het seizoen 2016-2017 uit in de 3e klasse C. Op de zaterdagen bent u verantwoordelijk voor de coaching van ons 1e elftal.

U bent in staat om een hechte teamsfeer te creëren en te behouden. U staat zowel tussen als boven de groep. Een open en goede communicatie met de groep en andere betrokkenen over wederzijdse verwachtingen is van essentieel belang. U conformeert zich aan het technisch beleidsplan van de club, hebt oog voor het behoud van onze clubcultuur en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen.

Uw reactie, motivatiebrief plus cv, kunt u vóór 8 oktober 2016 per e-mail richten aan: evanegteren74@gmail.com. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure kunnen wij u vragen een wedstrijd van ons 1e elftal te analyseren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin van Egteren (Hoofd TC): 06 – 27 39 02 86