’t HARDE – Nieuw spelmateriaal, shirtjes of een bijdrage voor een jeugdkamp: Boni Supermarkten organiseert van woensdag 30 september 2015 tot en met dinsdag 17 november 2015 haar jaarlijkse Jeugdsponsoractie. Verenigingen met jeugdleden uit ’t Harde hebben zich de afgelopen maanden kunnen inschrijven en acht daarvan zijn ingeloot om mee te doen met de Jeugdsponsoractie.

In ’t Harde zijn Zwem en Poloclub”De Hokseberg”, Tennisvereniging LTC ’t Harde, Voetbalvereniging SV ’t Harde, Chr.Muziekvereniging Juliana Doornspijk, Gymnastiekvereniging O.D.I., Scouting Gustaaf Adolf Groep, Chr.Muziekvereniging “Tot Ons Genoegen ” en Rij-en Menvereniging De Werfhorstruiters ingeloot.

Tijdens de actieweken ontvangen klanten van de Boni Supermarkten bij iedere 10 euro een sponsormunt die ze kunnen doneren aan de deelnemende verenigingen. Hoe meer munten er in de koker van de vereniging terecht komen, hoe meer sponsorgeld de vereniging krijgt en hoe meer zij voor hun jeugdleden kunnen doen. Op de vrijdagavonden en zaterdagen zal iedere week een vereniging in de winkel aanwezig zijn om zich op een ludieke manier te presenteren. Bouke van der Wal, directeur van Boni Supermarkten: ,,In de afgelopen jaren ben ik bij verschillende filialen geweest en het is ontzettend leuk om te zien hoe de verenigingen alles uit de kast trekken om zich te laten zien aan het winkelende publiek. We hebben reddingsboten voorbij zien komen en demonstraties in vechtsporten en voetbal. Ook werd menig supermarkt opgevrolijkt door de klanken van een jeugdorkest. We kijken erg uit naar onze nieuwste Jeugdsponsoractie. Op deze manier kunnen we iets doen voor de jeugdleden van de verenigingen.” Alle 43 filialen van de Boni Supermarkten doen mee, ook de drie nieuwste winkels in Hasselt, Emmer Compascuum en Klazienaveen. Het is voor de derde keer dat de Jeugdsponsoractie wordt georganiseerd. De Jeugdsponsoractie is te volgen via www.facebook.com/jeugdsponsoractie en http://jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl.