Na weken van voorbereiding gaat de voetbalplaatjesactie actie van start! Zaterdag 19 maart vindt er om 09.30 uur de officiële kick-off  plaats in de kantine van S.V. ’t Harde.

Voorafgaand zal op vrijdagavond 18 maart om 18.00 uur de officiële uitreiking van het eerste voetbalplaatjesboek plaatsvinden in de Spar. Niemand minder dan Patrick Paauwe zal aan de jongens van ons G-team de eerste boeken uitreiken. Komt hiervoor allen naar de Spar!

Iedereen kan gaan sparen om het unieke S.V. ’t Harde verzamelalbum vol te krijgen. Dit album zal vanaf zaterdag in de kantine te verkrijgen zijn, voor € 4,95. De opbrengsten hiervan komen geheel ten goede van de voetbalvereniging.

Ook in de Spar zal het boek ter verkoop worden aangeboden. Voor alle jeugdspelers die zaterdag op het voetbalveld aanwezig zullen zijn zal er een leuke verassing zijn namens Bern Schipper, eigenaar van de Spar. Vanaf zaterdag na 11.00 uur zullen de plaatjes ook worden uitgedeeld in de Spar, bij elke besteding van € 10,-.

De volledige looptijd van de actie is acht weken. In deze periode zullen de verschillende aanbiedingen van de Spar ook de website van S.v. `t Harde verschijnen, evenals de ‘Clubtoppers’ actie. Hierover later meer…