‘T HARDE – In navolging van meerdere verenigingen gaat ook s.v.’t Harde een actie op starten waarbij er boodschappen bij de plaatselijke Spar Supermarkt gedaan kunnen worden en er hierdoor voetbalplaatjes van s.v.’t Harde verkregen kunnen worden.

Nadat de sponsorcommissie contact had gezocht met manager Schipper van de Spar voor eventuele sponsoring voor een nieuw op te richten meisjesteam kwam hiernaast ook het idee om een dergelijke actie op poten te zetten.

Doordat de Hr. Schipper, woonachtig in Zeewolde, hier ervaring mee had was het draaiboek redelijk gauw in elkaar gezet.

Inmiddels zijn de foto’s allemaal genomen en zijn er om het vele drukwerk te bekostigen, meerdere sponsoren gevonden om dit allemaal te bewerkstelligen.

De aanvang van de actie staat vast en op maandag 21 maart wordt er gestart.
Bij aankoop van € 10.00 aan boodschappen krijgt iedere klant 5 foto’s cadeau om zo het verzamelboek te vullen.

Om het verzamelboek te bemachtigen moet er wel een bedrag van € 4.95 betaald worden die dan weer volledig ten gunste is voor s.v.’t Harde.

Verder zijn er wekelijks meerdere actie producten die bij aankoop hiervan ook recht geven op 5 foto’s zodat erbij slim inkopen maximaal geprofiteerd kan worden.

Leuke bijkomstigheden zijn natuurlijk de ruilbeurzen die georganiseerd gaan worden en diegene die als eerste zijn of haar verzamelboek vol heeft krijgt van Spar Supermarkt een leuke surprise.

Verzamelplaatjes zijn voor nu een “hot item” maar zullen later meer waarde krijgen doordat er kan worden terug gekeken op mensen die zich toen hebben ingezet om een vereniging als deze, kans op lijfsbehoud hebben geboden voor de toekomst.