In navolging op een succesvol eerste jaar voor Business Club ’t Harde is het programma voor de eerste maanden van 2015 gepresenteerd. ‘Dankzij onze leden was het vrij makkelijk de eerste bijeenkomsten vast te leggen’ zegt voorzitter Marcel van ’t Hul.

Op 28 januari is er namelijk een kennissessie waarin twee leden zich presenteren op het gebied van Accountancy en IT. Dit tot genoegen van penningmeester Patrick Visch, die werkzaamheden verricht op het snijvlak van deze branches. ‘Accountantskantoor Timmer en Ifective wilden graag een steentje bijdragen aan ons programma. Eerdere kennissessies konden rekenen op positieve reacties van de leden. De keuze was dus snel gemaakt’.
Business Club ’t Harde heeft op het moment van schrijven ruim 40 leden aan zich weten te binden. Een knappe prestatie, gezien het feit dat men begin 2014 officieel is opgericht. ‘We hebben veel van onze kennissen benaderd om er bij te komen. Door ons programma en de PR hier om heen weten we veel ondernemers te bereiken.’ aldus secretaris Ellen Grootkarzijn.

Bestuurslid Eddy Pater kijkt vooral uit naar de bijeenkomsten van maart en april. ‘Dankzij Slagerij van Guilik krijgen we op 4 maart Rintje Ritsma als spreker en we bezoeken in april de derby S.V. ’t Harde – D.S.V. ’61. Gezellig man!’

Zo belooft de start van 2015 veel voor de ondernemers die maandelijks de weg naar Sportpark Schenk weten te vinden. Meer informatie over Business Club ’t Harde is te vinden via de website www.businessclubtharde.nl.

De avond op 28 januari start om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar op Sportpark Schenk aan de Bovenweg 8, ’t Harde. Aanmelden of meer informatie over deze avond neem dan contact op met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl