svthardeZaterdag gaat ’t Harde weer een nieuwe poging doen om de eerste punten van het seizoen binnen te slepen. Op eigen veld ontvangen de groenwitten de Zwolse koploper SVI.

Samen met ’t Harde en RDC behoort SVI tot het groepje degradanten uit 2e klasse. Gezien de competitiestart van de Zwollenaren lijkt men dit seizoen een serieuze kandidaat om weer te promoveren. De eerste drie duels werden met duidelijke cijfers gewonnen. Vorige week werd WZC Wapenveld met 4-0 verslagen. SVI zal dus met vertrouwen afreizen naar ’t Harde.

Vertrouwen is iets wat ’t Harde wel kan gebruiken na drie nederlagen. Punten zullen wat dat betreft het beste medicijn zijn om weer op niveau te komen. Het niveau waarmee ’t Harde normaal gesproken toch goed moet kunnen meedraaien in deze 3e klasse. Want hoewel de voorbereiding wisselvallig was, hadden de groenwitten toch op een veel betere competitiestart gerekend. Dat SEH afgelopen zaterdag tegen ’t Harde wel de eerste punten pakte, was pijnlijk.

Een positief resultaat tegen SVI zal een hele opgave worden, maar kan ook de ommekeer zijn naar een goede serie wedstrijden. Het duel op Sportpark Schenk begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Moeken.