dac_shalom_marktOp vrijdag 22 maart vindt de Voorjaarsmarkt van DAC Shalom plaats aan de Graaf Reinoldweg 2/4 in ’t Harde. De markt start om 13.00 uur en gaat door tot 15.30 uur.De traditionele markt vindt plaats in de buitenlucht op het terrein tussen De Koepel en Trefpunt. Voorjaarskleuren, plantjes, lekkere hapjes en de paashaas zorgen voor een echt voorjaarsgevoel.

Op de Voorjaarsmarkt kunt u vele producten kopen die zijn gemaakt door cliënten van DAC Shalom. Zo is er een groot aanbod met mooie voorjaarsartikelen, houtproducten, kaarten, paasartikelen, bakkerij producten, eenjarige planten en andere producten.
Ook staan er op de markt hulpverleningsorganisaties zoals: Casaperla, Woord en Daad, Rode Kruis Welfare en India/sloppenwijken. Zij verkopen goederen en producten voor het goede doel.

Wij heten u van harte welkom op vrijdag 22 maart van 13.00 tot 15.30 uur aan de Graaf Reinoldweg 2/4 in ’t Harde. Uit veiligheidsoverwegingen vragen wij u te parkeren op het terrein van de Break, of op het parkeerterrein van het station.

Meer informatie:
Adriaan Onstwedder
DAC Shalom /‘t Trefpunt
0525-653946