svtharde’t HARDE – Zaterdag wacht de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen voor ’t Harde. Tegenstander is Hatto-Heim uit Hattem.

Hatto-Heim staat met 33 punten op een zesde plek. Vorige week verloren de Hattemers op eigen veld met 4-2 van Hulshorst. Nacompetitievoetbal is daarmee behoorlijk uit het zicht geraakt en dus lijkt het seizoen gespeeld. Wellicht dat de vierde plek recht geef op nacompetitie, maar met nog vier wedstrijden voor de boeg is het verschil met nummer vier DSV zes punten.

’t Harde, met 29 punten op een achtste plek, lijkt ook uitgespeeld te zijn. In theorie zijn de groenwitten nog niet veilig, maar het moet raar lopen wil men nog in de problemen komen. Afgelopen zaterdag had ’t Harde een goede slag kunnen slaan door in de slotfase tegen VSCO met de winst aan de haal te gaan, maar dat was een erg ruime beloning geweest. Met het 1-1 gelijkspel leverden de Hardenezen een prima prestatie tegen het goed voetballende VSCO.

Met de goede laatste thuiswedstrijd tegen Teuge en de uitwedstrijd tegen Hatto-Heim (1-2 winst) nog in het geheugen, kan ’t Harde met vertrouwen de wedstrijd van zaterdag tegemoet zien.

Het duel op sportpark Schenk begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van Wijnen.