Donderdagmiddag 14 juli heeft een nog onbekende vrouw bij twee supermarkten in het Centrum van ’t Harde geprobeerd het winkelpersoneel op te lichten. Bij één supermarkt is dit gelukt.

De onbekende vrouw kwam de supermarkt in het Centrum van ‘t Harde rond 14.00 uur binnen. Ze wilde geld wisselen, en nadat het geld gewisseld was gaf de onbekende vrouw aan dat ze te weinig had teruggekregen. Dat was niet het geval maar ze had het teruggekregen briefje verwisseld met een andere van lagere waarde. De caissière gaf het ‘juiste’ biljet en de vrouw vertrok.

Men kwam later tot de ontdekking dat de onbekende vrouw hen had opgelicht. Korte tijd later bleek de onbekende vrouw ook tweede supermarkt in het centrum te zijn geweest. Toen ze daar de wisseltruc ook probeerde, had de medewerkster haar door. De vrouw is er vervolgens vandoor gegaan. De onbekende vrouw was rond de 35 á 40 jaar, ongeveer 1.70m lang en droeg donkere kleding. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

{plusone}